Хотел Рачев Резиденс - Арбанаси
English  |   Български  |   Romanian
Рачев Хотел Резиденс - Арбанаси
 
Рачев Хотел Резиденс - Арбанаси

За всички, които желаят да проведат своите Новогодишни и Коледни фирмени и частни партита при нас, имаме разработени з степенни  менюта с алкохол на цени от 45.00 лв.

РЕСТОРАНТ със 140 места, камина и стилна мебелировка Ви пренася в неангажираща атмосфера и предлага традиционна, стара българска кухня, европейска кухня средиземноморки рецепти.
ЛЕТЕН БАРБЕКЮ РЕСТОРАНТ със 160 места, радва ценителите на кулинарните изкушения на пещ, чеверме, скара и традиционната италианска пица.
ЛОБИ - БАР със 50 места и тераса с 80 места, предлагат торти собствено производство, сладолед, ароматно кафе и коктейли.
ЗАЛАТА ЗА ДЕГУСТАЦИИ /ВИНАРНА/ Ви дава възможност да опитате част от нашата колекция селектирани вина и да обогатите знанията си за тази божествена напитка.

 

Основен  Ресторант

Меню

 

 

Ресторантът на хотела е потопен в традиция и излъчва впечатление за приветлива обстановка, която се допълва от топло и професионално обслужване. С ангажимент за качество и свежи идеи, местната кухня е внимателно подбрана в традиционни и средиземноморки рецепти, балансирани перфектно от реномирана местна и международна винена листа.

Капацитет: 140 места a la carte; 120 места cocktail
Работно време: 08.00 - 24.00ч.;
Зали: 1
Панорама: Вътрешен двор и парк

 

 

Телефон: 062.655.255  •  GSM: 0882.10.21.21  •  e-mail: info@rachevarbanasi.com
Уеб дизайн - Севън Студио